ANBEFALINGER

Reaktioner fra publikummer som har overværet Lars Christiansens foredrag.

VUC Aalborg

Eva Søndergaard

Lars var helt fantastisk, det er det bedste, mest inspirerende, mest personlige og dejligste foredrag, vi har haft i VUC-regi. Alle var begejstrede for den person, der på så præcis vis og med den største empati, kunne fortælle om sit liv, og hele tiden med en vinkel på, der betød, at alle, uanset alder, fik noget ud af det. Alle som gik derfra, havde lyst til at høre Lars endnu mere, alle havde den største glæde og positive indstilling til job og liv.

Herning Bibliotek​​​​erne

Dorte Grout

Hvor var det dejligt at få besøg af en foredragsholder, der var meget ligetil og afslappet ift. de praktiske ting omkring arrangementet. At han så oven i købet havde tilhørerne i sin hule hånd og på blændende vis underholdte dem, gør bare oplevelsen som arrangør endnu bedre. Det tæller virkelig på plussiden, at dét Lars fortalte om, var det, vi havde aftalt.

Frederikshavn Kommunes Biblioteker

Knud Hjørnholm

Lars Christiansen mødte op en time før og var utrolig sød til at snakke med os arrangører.

Kræftens Bekæmpelse

Jytte Olesen

Godt foredrag med virkelig dygtig foredragsholder.


Arbejdernes Landsbank

Dorthe Lykke Jørgensen

Lars var en meget sympatisk og engageret foredragsholder. Både før og efter foredraget gav han sig tid til, at tale med tilhørerne.

Nordea Bank Danmark A/S

Jette Lundberg

Med kombinationen af det faglige og personlige indhold i foredraget rammer Lars en meget bred målgruppe af både kvinder og mænd, og Lars giver utroligt meget af sig selv - hver gang!

AOF Egedal

Ib Sørensen

Det var en rigtig god oplevelse for deltagerne.

FOA Roskilde

Ea Højholt Kristensen

Lars er utrolig velforberedt og inspirerende. Det var et utrolig spændende og varieret foredrag, med et godt miks af filmklip og dias. Meget imødekommende7lydhør overfor de tilhørende, og gav sig tid til autografer bagefter.

AOF Syd

Nina Clausen

Virkelig godt foredrag med en meget veloplagt og nærværende Lars Christiansen.

Dansk Maskinhandlerforening

Helle Helth Hansen

Lars gjorde det godt og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger efterfølgende.

Hogager GF

Ole Lykkeskov

Det var en super aften , alle følte sig godt underholdt og havde en virkelig god aften I må hilse Lars mange gange og sige tak for en virkelig underholdende og lærerig aften..

Ollerup Skerninge Håndbold

Allan Kromann

Det var et fantastisk foredrag med Lars og han levede fuldt op til mine forventninger..

Idrætsklubben Telefonen

Mariann Isaksen

Lars er meget åben og imødekommende. Han gav sig tid til at tale med deltagerne. Et rigtigt godt foredrag, som fangede deltagerne.

Redoffice A/S

Jannie Vognsen

Vi havde booket Lars til at give en inspirerende og underholdende afslutning til vores salgs Kick off. Han levede i dén grad op til vores forventninger! Meget nærværende og "nede på jorden" samtidig med han var sjov og gav inspiration til eftertanke. Kan helt klart anbefales.

Erhvervsgymnasierne Aars

Christine Stampe Frøsig

Levende og engageret og med en særlig evne til at få publikum med. Rigtig god stil i forhold til at besvare spørgsmål og tale med publikum efter foredraget.

Codan Forsikring A/S

Jesper Benzin

Vil blot lige sende min kæmpe ros for Lars Christiansens indlæg på forsikringsakademiet i forbindelse med vores dimissionsfest. Super spændende at høre foredraget, som efter min opfattelse, absolut var højdepunktet den dag. Foredraget var næsten ligeså godt som din samlede indsats på landsholdet - men det er jo heller ikke lige til at overgå.

Håndværker og Industriforening Assens

Jørgen Skov Petersen

Lars er en god fortæller og giver meget af sig selv. Så er han meget sympatisk.

IF Frem Bjæverskov håndbold

Camilla

Vi har kun rosende ord. Lars var meget nærværende, alvorlig, sjov, og ikke til at drive hjem 🙂 - hyggeligt at han blev og så første halvleg af håndboldkampen og tog sig tid til at svare på alle vores ekstra spørgsmål 🙂

Hoven Friskole og Børnehus støtteforening

Kate Christina Fogtmann

Fantastisk foredrag, hvor vi blev rørt, vi følte med og fik nogle fantastiske grin. Lars er en meget sympatisk mand, og vi kunne klart mærke, at han er vant til publikum. Han ville gerne være der hvor de var.

Them Hallerne

Carsten Lindblad

Håndboldlegende i Them Hallerne! Torsdag aften var 150 forventningsfulde personer mødt op i Them Hallerne til foredraget ”motivation og livsglæde” med Lars Christiansen. Lars har jo som bekendt gennem 20 år været en væsentlig del af dansk håndbold, selvom det meste af karrieren er foregået i Flensborg-Handewitt. Det var en særdeles veloplagt og nærværende Lars Christiansen der tog os alle med fra starten som en lille 4 årig ivrig håndboldspiller, og til hvor han er i dag. Meget åben og ærlig tog han os med i både de store øjeblikke og en personlig krise, det hele på en rigtig god og medlevende måde, hvor der også var plads til sjove anekdoter om håndboldkollegaerne. Efter foredraget stillede han op til spørgsmål fra forsamlingen, og det var tilladt at spørge om alt, og alle spørgere blev præmieret. Det blev en aldeles fantastisk aften, hvor vi alle gik hjem med motivation og livsglæde og stadig med et smil på læben.

Viborg Bibliotekerne

Mette Bech Kristiansen

Det var tydeligt, at alle havde en fantastisk aften og der var fuldstændig udsolgt. Lars Chrsitiansen havde fat i publikum med det samme. Han var dygtig til at bruge humor til at formidle sine budskaber, dygtig til at tale med publikum. Et meget vellykket arrangement.

Relationsskaber for VirksomhedsNetværket

Karsten B. Vester

Vi havde besøg af Lars Christiansen i forbindelse med en Job- & Uddannelsesmesse i Kolding. Lars Christiansen skulle afslutte messen, og tilhørerne var repræsentanter fra virksomheder, uddannelsesinsitutioner og jobsøgende borgere, dvs. et meget mangfoldigt sammensat publikum. Lars Christiansen evnede på fornem vis, at fange alle deltagerne med sin meget personlige beretning om sit liv som håndboldspiller og de personlige udfordringer forbundet hermed. Lars Christiansen er en fremragende oplægsholder, og hans oplæg er spændende, eftertænksomt, underholdende og meget vedkommende. Det var en stor fornøjelse, at lære mennesket bag håndboldspilleren - som vi alle kender fra tv og håndboldbanen - bedre at kende. Vi kan i VirksomhedsNetværket kun sige tusind tak for et spændende foredrag, og vi giver Lars Christiansen vores bedste anbefalinger.

Odense Kommune

Katrine Basbøll

Vi har været utroligt glade for at have Lars Christiansen ude som foredragsholder. Han var utroligt professionel og smittede alle med sit gode humør. Hans foredrag var velkomponeret og en god blanding af peptalk, røverhistorier og alvor. Mange af dem, der hørte foredraget har snakket om at de stadig går og ruger over nogle af hans pointer - så det har helt sikkert givet stof til eftertanke. Vi kan kun anbefale ham.

Odense Kommune, Social &  Arbejdsmarkeds-
forvaltningen

Marianne Sørensen​

Vi er meget glade for at Lars kunne gøre sine egne erfaringer og råd vedkommende for tilhørerne. Det gjorde han rigtig godt.

HK Produktion

Nina Heidelbach

Han var super god og rigtig imødekommende.


Frederikshavn Kommune

Lilly Pedersen

Det blev en aften vi sent vil glemme - tak 🙂 så nærværende og i den grad tilstede

Esbjerg Kommune, SSP og Forebyggelse

Karin Schwartz

Super engageret foredragsholder der giver et autentisk bidrag til stor inspiration for deltagerne.

HK Klubben, Holbæk Kommune

Tine Grodal Thomsen

Super godt, nærværende, i mødekommende (også for unge mennesker som ikke skulle deltage men have en autograf - elever på steder) Mange har sagt det et godt arrangement 🙂

HK/Kommunal Midt

Pia Tørving

Et meget åbent og ærligt foredrag. Gode point undervejs og brugbart til målgruppen. Lars Christiansen er en hyggelig foredragsholder, og der var god tid til en snak med deltagerne også, foto m.m. bagefter. 

Team Sydhavsøerne

Kim Nielsen

Det var en rigtig god oplevelse for deltagerne.

Fyns Politiforening

Steffen Daugaard

Meget fint. God formidling. Humor. Kunne også anvendes til vores job. Han havde god tid hvilket virker godt.

Rønde Sparekasse

Ole Bonde

Utroligt åbent og ærligt foredrag omkring personlige forhold for Lars. Lars magtede at holde tilhørerne så opmærksomme, at de helt glemte at spise deres sandwich og drikke deres vand. Kun modtaget positive tilbagemeldinger fra vores kunder på foredraget.

Techem Danmark A/S

Susanne Posselt

Lars var meget levende og utrolig nærværende. Alle var meget tilfredse.

Erhverv Norddanmark

Louise Aarup

Virkelig godt foredrag med en god kombination af humor og mere alvorlige emner.

Syddjurs Bibliotek

Sussi Gadmar

Rigtig godt foredrag med en engageret foredragsholder. Rigtig fedt, at han tog sig tid til at få taget selfies og gå i håndboldhallen og overvære lidt af den igangværende kamp 🙂 Vores mikrofon virkede ikke 100%, selvom den var blevet testet sammen med Lars da han ankom, men det tog han heldigvis helt roligt. Stor ros her fra.

FFB

Charlotte Skriver

Det var en supergodt foredrag, og alle gik hjem med stof til eftertanke.

Fuglebjerg Kistefabrik

Hanne Elsner

Det var et fantastisk foredrag. Lars var meget nærværende, dygtig og angageret.


Den Faglige Klub i Bluegarden A/S

Tine Ærtebjerg

Lars var meget inspirerende og ærlig i sin fortælling. Der var både sorg og glæde og rigtig meget latter. Det blev til næsten to timer i godt selskab.

SKAT

Lis Søndergaard

Lars blev brugt i forbindelse med et medarbejderseminar for omkring 280 mennesker. Vi har selv evalueret på vores seminar, og Lars foredrag scorede topkarakter. Han var en rigtig god formidler, fantastisk retorik og han fik folk med, og sidst men ikke mindst var der gode budskaber og stof til eftertanke.

Forsikringsakademiet A/S

Flemming Bonvang

Rigtig godt foredrag - måske ligefrem en forestilling ? 🙂 - Lars bryder godt igennem og er både underholdende og humoristisk og har dybde i sit indlæg. Publikum reagerede meget positivt og stillede mange spørgsmål som han besvarede ærligt og troværdigt. Alt i alt en god oplevelse, som kun kan anbefales.

Icopal

Torkild Hansen

Lars er meget begahelig at være sammen med, og taler til folk, ikke ned til folk.

Forsikringsforbundet

Annette Jensen

Vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kollegaer. Det har været et spændende og humoristisk foredrag med Lars.

HK Klubben ved Ringkøbing-Skjern Kommune

Lone Skuldbøl

Med sit gode humør og sin hjælpsomhed, var Lars Christiansen i høj grad med til at aftenen blev en succes, selv om der var problemer med teknikken.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.