ANBEFALINGER

Reaktioner fra publikummer som har overværet Lars Christiansens foredrag.

VUC Aalborg

Eva Søndergaard

Lars var helt fantastisk, det er det bedste, mest inspirerende, mest personlige og dejligste foredrag, vi har haft i VUC-regi. Alle var begejstrede for den person, der på så præcis vis og med den største empati, kunne fortælle om sit liv, og hele tiden med en vinkel på, der betød, at alle, uanset alder, fik noget ud af det. Alle som gik derfra, havde lyst til at høre Lars endnu mere, alle havde den største glæde og positive indstilling til job og liv.

Relationsskaber for VirksomhedsNetværket

Karsten B. Vester

Vi havde besøg af Lars Christiansen i forbindelse med en Job- & Uddannelsesmesse i Kolding. Lars Christiansen skulle afslutte messen, og tilhørerne var repræsentanter fra virksomheder, uddannelsesinsitutioner og jobsøgende borgere, dvs. et meget mangfoldigt sammensat publikum. Lars Christiansen evnede på fornem vis, at fange alle deltagerne med sin meget personlige beretning om sit liv som håndboldspiller og de personlige udfordringer forbundet hermed. Lars Christiansen er en fremragende oplægsholder, og hans oplæg er spændende, eftertænksomt, underholdende og meget vedkommende. Det var en stor fornøjelse, at lære mennesket bag håndboldspilleren - som vi alle kender fra tv og håndboldbanen - bedre at kende. Vi kan i VirksomhedsNetværket kun sige tusind tak for et spændende foredrag, og vi giver Lars Christiansen vores bedste anbefalinger.

HK Produktion

Nina Heidelbach

Han var super god og rigtig imødekommende.


HK Klubben, Holbæk Kommune

Tine Grodal Thomsen

Super godt, nærværende, i mødekommende (også for unge mennesker som ikke skulle deltage men have en autograf - elever på steder) Mange har sagt det et godt arrangement 🙂

HK/Kommunal Midt

Pia Tørving

Et meget åbent og ærligt foredrag. Gode point undervejs og brugbart til målgruppen. Lars Christiansen er en hyggelig foredragsholder, og der var god tid til en snak med deltagerne også, foto m.m. bagefter. 

Team Sydhavsøerne

Kim Nielsen

Det var en rigtig god oplevelse for deltagerne.

Fyns Politiforening

Steffen Daugaard

Meget fint. God formidling. Humor. Kunne også anvendes til vores job. Han havde god tid hvilket virker godt.

Techem Danmark A/S

Susanne Posselt

Lars var meget levende og utrolig nærværende. Alle var meget tilfredse.

Erhverv Norddanmark

Louise Aarup

Virkelig godt foredrag med en god kombination af humor og mere alvorlige emner.

Syddjurs Bibliotek

Sussi Gadmar

Rigtig godt foredrag med en engageret foredragsholder. Rigtig fedt, at han tog sig tid til at få taget selfies og gå i håndboldhallen og overvære lidt af den igangværende kamp 🙂 Vores mikrofon virkede ikke 100%, selvom den var blevet testet sammen med Lars da han ankom, men det tog han heldigvis helt roligt. Stor ros her fra.

FFB

Charlotte Skriver

Det var en supergodt foredrag, og alle gik hjem med stof til eftertanke.

Den Faglige Klub i Bluegarden A/S

Tine Ærtebjerg

Lars var meget inspirerende og ærlig i sin fortælling. Der var både sorg og glæde og rigtig meget latter. Det blev til næsten to timer i godt selskab.

Icopal

Torkild Hansen

Lars er meget begahelig at være sammen med, og taler til folk, ikke ned til folk.

Forsikringsforbundet

Annette Jensen

Vi har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kollegaer. Det har været et spændende og humoristisk foredrag med Lars.

HK Klubben ved Ringkøbing-Skjern Kommune

Lone Skuldbøl

Med sit gode humør og sin hjælpsomhed, var Lars Christiansen i høj grad med til at aftenen blev en succes, selv om der var problemer med teknikken.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.