FOREDRAG

I Lars Christiansens foredrag er tilhørerne centrale medspillere og er således i høj grad med til at bestemme emner og fokus undervejs. Omdrejningspunktet i foredragene er dog altid motivation og engagement, ikke mindst krydret med sjove anekdoter fra håndboldens verden undervejs.

NÅR SANDHEDEN SKAL FREM

Et foredrag med udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”, hvor han åbent og ærligt fortæller om de sejre og nederlag hans liv har budt på. Lars’ liste af rekorder opnået som håndboldspiller er lang, men trods sin enorme succes har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har formået at rejse sig igen. Trods det seriøse og åbenhjertige indhold, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter, der vækker grin hos publikum, uden alvoren dog går tabt.

Motivation og livsglæde

Lars fokuserer i dette fordrag på den altafgørende vigtighed i at tage ansvar for sin egen glæde i hverdagen og motivation. Det gør han ud fra sine egne oplevelser som individuel spiller på håndboldbanen.

Fra TV kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklassespiller. Virkeligheden er dog en lidt anden, præcis som den er for de fleste andre mennesker. Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirerer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”hanker op i sig selv”, så de svære perioder ikke bliver længere end højest nødvendigt.

Kontakt mig

Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.